Слідкуйте за нами у Facebook

Парад майстер класів на території Рівненської громади продовжується!

На цей раз діти знайомилися з нетрадиційними техніками малювання, а саме, кляксографією. Майстер образотворчого мистецтва Крошетецька Ю.П. разом з учнями створювали квіткову композицію. Для цієї техніки діти використовували повітряні кульки та акрилові фарби. Кожна робота була індивідуальною та особливою!

Також, у ці дні було проведено майстер клас з декоративно-прикладного мистецтва «Корзина з квітами». Діти виготовляли з паперових стаканчиків корзинки в квіти з гофрованого паперу. Для квіткової композиції використовували джгутовий шпагат в техніці плетіння. Діти працювали із задоволенням і натхненням! Усі роботи чудові!

Нагадаємо, що заходи відбулися в рамках проєкту «ОПАЛИН: Малі поселення - велика історія», який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

 

18 травня 2023 року у Гущанському ліцеї Рівненської громади відбулося свято радості та смаколиків - майстер клас з кулінарії! 20 учнів на чолі з майстер-шефом Павлюк Тетяною випікали імбирно-медове печиво "СМАК ПЕРЕМОГИ". Кожна дитина мала можливість виробити та оформити за власним бажанням печиво у патріотичному стилі. У результаті - щасливі діти з неймовірними емоціями та смачне, яскраве печиво!

Проєкт